Формування професійно-педагогічної компетентності майбутнього вчителя технологій у модульній системі навчання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Кучер З. С. Формування професійно-педагогічної компетентності майбутнього вчителя технологій у модульній системі навчання.У статті розкрито сутність поняття «професійно-педагогічна компетентність». Визначено принципи побудови професійно-орієнтованих модульних програм та умови їх реалізації в технологічній освіті. Особливу увагу звернено на процес неперервності вивчення спеціальних дисциплін швейного напрямку та використання проектних технологій.
Keywords: професійно-педагогічна компетентність; модульна програма; проектні технології; технологічна освіта