Організаційно-діяльнісні ігри як засіб розвитку підприємницької компетентності майбутніх економістів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Матукова Г. І. Організаційно-діяльнісні ігри як засіб розвитку підприємницької компетентності майбутніх економістів.Статтю присвячено опису методики проведення організаційно-діяльнісних ігор, що спрямовуються на особистісний розвиток майбутніх фахівців, набуття ними досвіду міждисциплінарного способу розв’язання професійних проблем. Розкрито зміст організаційно-діяльнісної гри «Регіональний бізнес-проект», проведеної автором у рамках підготовки до міжвузівського конкурсу захисту бізнес-планів задля розвитку компетентності до підприємницької діяльності в майбутніх економістів.
Keywords: компетентність до підприємницької діяльності; організаційно-діяльнісна гра; підприємницька компетентність; підготовка майбутніх економістів; міждисциплінарне вирішення професійних проблем