Розвиток самостійності студентів ВНЗ як компонента їх культури праці (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Серьогіна І. Ю. Розвиток самостійності студентів ВНЗ як компонента їх культури праці.У статті представлено шляхи розвитку самостійності студентів ВНЗ як компонента їхньої культури праці; запропоновано прийоми розвитку самостійності студентів ВНЗ; виявлено динаміку інтенсивної, ситуативної та епізодичної частоти виявів самостійності студентів у навчальній діяльності.
Keywords: work culture; independent activity; the method of sense regulation; professional development of students