Умови формування конкурентоздатності майбутніх електромеханіків у навчально-виховному процесі ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Сушенцев О. O. Умови формування конкурентоздатності майбутніх електромеханіків у навчально-виховному процесі ВНЗ.Розглянуто проблему формування конкурентоздатності майбутніх електромеханіків у ВНЗ І-ІІ рівня акредитації. Здійснено теоретичний аналіз науково-педагогічної літератури, присвяченої вивченню педагогічних умов формування конкурентоздатності фахівців в навчально-виховному процесі вищого навчального закладу
Keywords: конкурентоздатність; педагогічні умови; майбутній електромеханік