Підготовка майбутнього вчителя початкових класів до патріотичного виховання в умовах оновлення початкової освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Філімонова Т. B. Підготовка майбутнього вчителя початкових класів до патріотичного виховання в умовах оновлення початкової освіти.У статті висвітлено теоретично обґрунтовані питання підготовки майбутніх учителів початкових класів до патріотичного виховання учнів в умовах оновлення початкової освіти. Розглянуто сутність поняття «підготовка майбутніх учителів початкових класів до патріотичного виховання учнів».
Keywords: майбутні вчителі; патріотична підготовка; патріотичне виховання; патріотична освіта