Якісна освіта як показник стану готовності педагогів до формування життєвої компетентності учнів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Яковлєва В. А. Якісна освіта як показник стану готовності педагогів до формування життєвої компетентності учнівУ статті визначені причини не сформованості життєвої компетентності учнів, проаналізовано рівень готовності випускників педагогічних ВНЗ до вирішення професійних завдань (зокрема, формування життєвої компетентності учнів), теоретично обґрунтувано зміст поняття «готовність педагога щодо формування життєвої компетентності учнів».
Keywords: освіта; якість освіти; життєва компетентність; готовність до професійної діяльності