До питання визначення оцінно-естетичних суджень майбутніх учителів початкової школи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Горщенко Ю. А. До питання визначення оцінно-естетичних суджень майбутніх учителів початкової школи.У статті висвітлено проблему формування оцінно-естетичних суджень майбутніх учителів початкової школи засобами різних видів мистецтва, проведено аналіз наукової літератури, розглянуто поняття «естетичні судження», «оцінні судження», «оцінно-естетичні судження».
Keywords: оцінно-естетичні судження; естетичні судження; оцінні судження; майбутні вчителі початкової школи