Віртуальні динамічні моделі як засіб формування фахових компетенцій майбутніх інженерів-педагогів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Ігнатенко С. В. Віртуальні динамічні моделі як засіб формування фахових компетенцій майбутніх інженерів-педагогів.У статті сформульовано визначення поняття «віртуальна динамічна модель», а також розглянуто дидактичні можливості ВДМ і доведено ефективність їх використання у процесі фахової підготовки майбутніх інженерів-педагогів.
Keywords: віртуальна динамічна модель; інженер-педагог; фахові компетенції