Основні передумови економічної освіти у школах технологічного профілю навчання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Кулішов В. С. Основні передумови економічної освіти у школах технологічного профілю навчання.У статті здійснено спробу розкрити основні передумови й обґрунтувати актуальність створення системи економічної освіти і виховання у школах з технологічним профілем навчання.
Keywords: економічна освіта; проектно-технологічна; діяльність учнів; сталий розвиток; синергетика; профільна економічна підготовка