Понятійно-категорійний аналіз сутнісного розуміння дидактичної інтенсифікації навчальної діяльності студентів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Малихіна С. В.Понятійно-категорійний аналіз сутнісного розуміння дидактичної інтенсифікації навчальної діяльності студентів.У статті висвітлено основні аспекти понятійно-категорійного аналізу сутнісного розуміння дидактичної інтенсифікації навчальної діяльності студентів, узагальнено підходи до визначення базисних понять і категорій. Авторське понятійно-категорійне розуміння дидактичної інтенсифікації навчальної діяльності студентів ґрунтується на організаційно-педагогічних, праксеологічних та цільових або аналітико-прогностичних підставах.
Keywords: дидактична інтенсифікація; навчальна діяльність студентів; понятійно-категорійний аналіз; організаційно-педагогічні підстави; праксеологічні підстави; цільові або аналітико-прогностичні підстави