Технологїї навчання студентів із використанням міжпредметних зв’язків (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Недашковський Ю. В., Кучма О. І. Технологїї навчання студентів із використанням міжпредметних зв’язків.У статті розкрито деякі аспекти підготовки вчителів трудового навчання в частині використання міжпредметних зв’язків і комп’ютерних технологій. Доведено, що запропонована методика засвідчує високі показники рівня зацікавленості студентів і доцільність використання сюжетів міжпредметних зв’язків.
Keywords: комп’ютерні технології; електротехнічні дисципліни; міжпредметні знання; технології навчання