Метод проектування як один з активних методів формування функціональної компетентності майбутніх учителів іноземної мови (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Семенова О. О. Метод проектування як один з активних методів формування функціональної компетентності майбутніх учителів іноземної мови.У статті розглянуто один з активних методів формування функціональної компетентності майбутніх учителів іноземної мови – метод проектування. З’ясовано проблеми компетентнісного підходу у підготовці вчителів іноземної мови.
Keywords: метод проектування; компетентнісний підхід; функціональна компетентність; учитель іноземної мови