Використання суміжних видів мистецтва як важливий складник навчання диригента у ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Фурдак Т. Д. Використання суміжних видів мистецтва як важливий складник навчання диригента у ВНЗ.У статті розкрито питання використання суміжних видів мистецтва у процесі навчання майбутнього вчителя музики, зокрема, на заняттях з диригування, та доведено роль синтезу хореографічного та акторського мистецтва у цьому процесі. Зазначено, що естетична спільність цих видів мистецтв має сутнісні подібності.
Keywords: суміжні види мистецтва; мистецтво диригента; хореографічне мистецтво; акторське мистецтво; культуротворчий вплив