Комунікативний складник професійної компетентності майбутніх фахівців економічного профілю (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Шепеленко Т. Л. Комунікативний складник професійної компетентності майбутніх фахівців економічного профілю.У статті розкрито сутність комунікативного складника професійної компетентності майбутніх фахівців з економіки, здійснено порівняльний аналіз базових понять, розглянуто структурні компоненти комунікативної компетентності, визначено педагогічні умови ефективного формування комунікативної компетентності.
Keywords: комунікація; компетентність; професійна компетентність; комунікативна компетентність; структура комунікативної компетентності; педагогічні умови