Психолого-педагогічні чинники адаптації випускників гірничих факультетів в умовах сучасного підприємства (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Бакум З. П., Хоцкіна С. М. Психолого-педагогічні чинники адаптації випускників гірничих факультетів в умовах сучасного підприємства.На основі зростання статусу адаптаційних процесів майбутніх фахівців до виробничої діяльності авторами статті обґрунтовано значущість формування психолого-педагогічних чинників адаптації випускників гірничих факультетів в умовах сучасного підприємства.
Keywords: адаптація; майбутні гірничі інженери; діяльність гірничих інженерів; трудові навички