Організація навчально-виробничої практики у класах географічного профілю (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Варфоломєєва І. М. Організація навчально-виробничої практики у класах географічного профілю.У статті подано теоретичне обґрунтування проведення літньої навчальної практики з географії в умовах старшої профільної школи та методичні рекомендації з удосконалення і впровадження у практику теоретичних основ її організації у 10 класах географічного профілю.
Keywords: профільне навчання; навчально-виробнича практика; географічний профіль; педагогічна практика; географія