Роль художнього конструювання в розвитку творчих здібностей учнів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Крутченко Л. В. Роль художнього конструювання в розвитку творчих здібностей учнів.У статті розкрито психолого-педагогічні основи творчої діяльності учнів загальноосвітньої школи, а також обгрунтовано можливості використання процесу художнього конструювання як засобу в  розвитку творчих здібностей учнів.
Keywords: творча діяльність; художнє конструювання; здібності; творчі здібності учнів; художньо-конструкторська діяльність