Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках трудового навчання: результати експерименту (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Сушенцев О. Є. Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках трудового навчання: результати експерименту.У статті автор розкриває хід дослідно-експериментальної роботи з перевірки визначених теоретичним шляхом педагогічних умов активізації пізнавальної діяльності учнів основної школи на уроках трудового навчання.
Keywords: активізація пізнавальної діяльності; пізнавальна активність; пізнавальна самостійність; трудове навчання