Методичні особливості навчання математики майбутніх учителів початкової школи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Тарасенкова Н. А., Коваленко О. А. Методичні особливості навчання математики майбутніх учителів початкової школи.У статті розглядається один із дидактичних підходів до систематизації знань студентів теоретичного матеріалу з теми «Вирази» та вдосконалення їх умінь розв’язувати практичні і творчі завдання, що забезпечує обізнаність майбутнього вчителя початкової школи щодо змісту навчального матеріалу з математики та сприяє формуванню його професійної компетентності.
Keywords: майбутні вчителі початкової школи; навчання математики; вирази; вирази зі змінними; компетентність; професійна підготовка