Питання підготовки студентів до продуктивного навчання молодших школярів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Балакірєва В. А. Питання підготовки студентів до продуктивного навчання молодших школярів.У статті подано аналіз процесу підготовки студентів до продуктивного навчання молодших школярів. Розглянуто цілі і принципи продуктивного навчання, а також визначено основні позиції вчителів у системі продуктивного навчання.
Keywords: продуктивне навчання; студенти; молодші школярі; самоосвітня діяльність; методи продуктивного навчання