Роль особистості вчителя в мультикультурному вихованні учнів початкової школи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Іванець Н. В. Роль особистості вчителя в мультикультурному вихованні учнів початкової школи.У статті розкрито значення поняття «мультикультурна освіта», викладено основні характеристики мультикультурної компетентності сучасного вчителя, які сприятимуть формуванню мультикультурної поведінки у школярів під час навчально-виховного процесу.
Keywords: мультикультурність; мультикультурна компетентність; мультикультурна особистість; мультикультурна освіта; мультикультурне виховання; мультикультурна поведінка