Формування педагогічної майстерності викладачів у вищих навчальних закладах непедагогічного профілю за кордоном та в Україні (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Гунько Н. А. Формування педагогічної майстерності викладачів у вищих навчальних закладах непедагогічного профілю за кордоном та в Україні.У статті на основі аналізу та узагальнення наукової інформації розкрито поняття педагогічної майстерності, значення цього феномену у педагогічній практиці. Здійснено порівняльну характеристику основних методів та засобів формування педагогічної майстерності викладачів ВНЗ непедагогічного профілю в зарубіжній та вітчизняній практиці.
Keywords: педагогічна майстерність; ВНЗ непедагогічного профілю; семінари; майстер-класи; мотивація до викладання