Упровадження дистанційного курсу як засіб підвищення якості освіти у професійній підготовці майбутніх фахівців (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Мельник О. С. Упровадження дистанційного курсу як засіб підвищення якості освіти у професійній підготовці майбутніх фахівців.У статті обгрунтовано доцільність упровадження дистанційної освіти в контексті підготовки інженерів-технологів та викладачів професійно-технічних навчальних закладів. На прикладі розроблення навчально-методичного забезпечення дисципліни «WEB-технології та WEB-дизайн» наведено переваги використання середовища дистанційного навчання Moodle.
Keywords: професійна освіта; комп’ютерні технології; інженер-технолог; «WEB-технології та WEB-дизайн»; Moodle