Імерсійна освіта в Канаді як ефективний засіб вивчення другої мови (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Устименко В. В. Імерсійна освіта в Канаді як ефективний засіб вивчення другої мови.У статті розглядається досвід використання французьких імерсійних програм в освіті Канади, розкриваються характерні особливості такого виду навчання, зважаючи на потреби сучасного канадського суспільства. Особлива увага звертається на ефективність імерсійної освіти під час засвоєння другої мови.
Keywords: Канада; імерсійна освіта; імерсійні програми; мультилінгвізм