Наукові підходи до розуміння потенціалу особистості (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Волківська Д. А. Наукові підходи до розуміння потенціалу особистості.У статті розкрито сутність поняття «потенціал особистості» та представлено результати теоретичного аналізу дослідження потенціалу особистості науковцями різних галузей.
Keywords: особистість; потенціал; можливості; ресурси; засоби