Вивчення досвіду організації трудового навчання в народних школах Катеринославщини в сучасній практиці вищої школи (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Ємельова А. П. Вивчення досвіду організації трудового навчання в народних школах Катеринославщини в сучасній практиці вищої школи.У статті розглянуто історико-педагогічний досвід організації трудового навчання в народних школах Катеринославської губернії (в кінці ХІХ – на початку ХХ століття). Окреслено етапи розвитку трудового навчання в народних школах Катеринославщини. Описано навчально-методичний комплекс, який сприятиме підвищенню ефективності професійної підготовки студентів ВНЗ у сучасних умовах розвитку суспільства.
Keywords: трудове навчання; народна школа; навчально-методичний комплекс