Інформологія як складник дисципліни «Бібліотекознавство та інформологія» у процесі професійної підготовки майбутніх фахівців у ВНЗ США (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Чуканова С. О.Інформологія як складник дисципліни «Бібліотекознавство та інформологія» у процесі професійної підготовки майбутніх фахівців у ВНЗ США.Статтю присвячено питанню значущості інформології як складника навчальної дисципліни «Бібліотекознавство та інформологія» у вищих навчальних закладах Сполучених Штатів Америки.
Keywords: вища бібліотечна освіта; Американська бібліотечна асоціація; інформологія; бібліотекознавство; освітні акредитаційні стандарти; теорія інформації; професійна підготовка майбутніх фахівців