Етапи впровадження навчального діалогу у процес вивчення іноземних мов майбутніми гірниками (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Бакум З. П., Лапіна В. О. Етапи впровадження навчального діалогу у процес вивчення іноземних мов майбутніми гірниками.У статті розглянуто етапи впровадження навчального діалогу у процес вивчення іноземних мов як засобу формування мовленнєвої компетентності студентів технічних спеціальностей (зокрема майбутніх гірників); досліджено особливості чотирьох рівнів діалогізації навчання (базовий, проміжний, високий, професійний); надано практичні рекомендації, урахування яких допоможе уникнути помилок під час організації діалогічного навчання.
Keywords: навчальний діалог; мовленнєва компетентність; етапи діалогізації