Педагогічні умови ефективності підготовки майбутніх учителів іноземних мов (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Бедевельська М. В. Педагогічні умови ефективності підготовки майбутніх учителів іноземних мов.У статті визначено й теоретично обґрунтовано педагогічні умови дієвості педагогічної технології формування педагогічної майстерності майбутніх учителів іноземних мов на засадах компетентнісного підходу: створення мотиваційного середовища, упровадження особистісно орієнтованого і проблемного навчання, забезпечення професійної адаптації.
Keywords: педагогічна майстерність; компетентнісний підхід; технологія підготовки майбутніх учителів іноземних мов; педагогічні умови