Роль наставництва у формуванні особистісних і професійних якостей майбутніх офіцерів Високомобільних десантних військ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Георгієв В. М. Роль наставництва у формуванні особистісних і професійних якостей майбутніх офіцерів Високомобільних десантних військ.У статті аналізується проблема педагогічного наставництва в сучасній системі освіти, розглядаються специфіка та основні задачі наставництва у військових ВНЗ загалом та під час роботи з майбутніми офіцерами Високомобільних десантних військ зокрема. Автор визначає особистісні та професійні якості офіцера-наставника, основні принципи його діяльності.
Keywords: педагогічне наставництво; професійне становлення; військовий вищий навчальний заклад; офіцер-наставник; майбутні офіцери; Високомобільні десантні війська