Можливості інтернет-технологій у самостійній роботі майбутніх інженерів у процесі навчання іноземної мови (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Герасимчук Т. В. Можливості інтернет-технологій у самостійній роботі майбутніх інженерів у процесі навчання іноземної мови.У статті розглядаються проблеми застосування інтернет-технологій та організації самостійної діяльності майбутніх інженерів, що стимулює розкриття їхніх внутрішніх резервів, сприяє формуванню професійної іншомовної компетентності та позитивних соціальних і психологічних якостей особистості. Поняття інтерактивності розуміється як спосіб саморозвитку професійних якостей майбутніх фахівців інженерних спеціальностей за допомогою інформаційних технологій.
Keywords: інтернет-технології; інтерактивність; веб-сайт; самостійна діяльність майбутніх інженерів; формування професійної іншомовної компетентності; позитивні соціальні і психологічні якості особистості