Рівні і критерії готовності майбутнього педагога до професійної мобільності (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Головня Н. М. Рівні і критерії готовності майбутнього педагога до професійної мобільності.У статті проаналізовано наявні підходи до визначення поняття «готовність» вітчизняними науковцями. Схарактеризовано сутність готовності майбутніх учителів до професійної мобільності. Виокремлено основні етапи формування готовності до професійної мобільності та визначено її критерії і рівні сформованості.
Keywords: готовність; професійна готовність; професійна мобільність