Педагогічні умови підготовки майбутніх учителів початкової школи до організації групових форм пізнавальної діяльності (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Дуднік А. О. Педагогічні умови підготовки майбутніх учителів початкової школи до організації групових форм пізнавальної діяльності.У статті обґрунтовано необхідність дотримання педагогічних умов підготовки майбутніх учителів початкової школи до організації групових форм пізнавальної діяльності. Розглянуто пріоритетні напрями і форми діяльності педагога, що забезпечують формування професійної компетентності майбутніх фахівців.
Keywords: професійно-педагогічна діяльність; професійна компетентність; педагогічні умови; групові форми; пізнавальна діяльність