До питання про вплив професійної самоорганізації на формування педагогічного професіоналізму майбутніх учителів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Дуднік Н. Ю. До питання про вплив професійної самоорганізації на формування педагогічного професіоналізму майбутніх учителів.У статті розглянуто деякі теоретичні підходи щодо визначення поняття «педагогічний професіоналізм». Проаналізовано вплив професійної самоорганізації на розвиток професіоналізму майбутніх учителів. Порівняно зміст понять «професійна самоорганізація» та «самоорганізація професійної діяльності».
Keywords: педагогічний професіоналізм; професійна самоорганізація; самоорганізація професійної діяльності; майбутні вчителі