Організація самостійної роботи майбутніх гірничих інженерів у вищих навчальних закладах (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Зеленкова Н. І. Організація самостійної роботи майбутніх гірничих інженерів у вищих навчальних закладах.У статті розглянуто проблему організації самостійної роботи майбутніх гірничих інженерів у вищих навчальних закладах. Здійснено аналіз нормативно-правової бази щодо організації самостійної роботи. Визначено основні чинники, що стимулюють систематичну самостійну роботу.
Keywords: організація самостійної роботи; аудиторна і позааудиторна робота; показники рівня підготовленості студентів; види завдань