Формування професійних знань у майбутніх перекладачів технічної літератури (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Пизіна Є. В. Формування професійних знань у майбутніх перекладачів технічної літератури.У статті описано процес формування професійних знань у студентів ВТНЗ – майбутніх перекладачів технічної літератури із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій. Автор наводить конкретні приклади використовуваних нею форм, методів і прийомів навчання й описує отримані протягом педагогічного експерименту результати.
Keywords: професійна підготовка; компетенції перекладача; технічна література; ВТНЗ; професійні знання; інформаційно-комунікаційні технології