Підхід до вивчення англомовної лексики курсантами непрофільного ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Приймаченко О. М. Підхід до вивчення англомовної лексики курсантами непрофільного ВНЗ.У статті запропоновано підхід до первинної активації незнайомої англомовної лексики з використанням PowerPoint-презентацій. Обґрунтовано концептуальні основи підходу та проаналізовано основні методи його реалізації.
Keywords: активація англомовної лексики; метод візуалізації; метод складання міні-оповідання; образ; контекст