Негативні чинники застосування групових форм організації навчально-пізнавальної діяльності студентів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Сердюк Т. В. Негативні чинники застосування групових форм організації навчально-пізнавальної діяльності студентів.У статті здійснено аналіз негативних чинників, які можуть супроводжувати застосування групових форм навчально-пізнавальної діяльності в навчально-виховному процесі, розкрито можливі шляхи їх запобігання або подолання.
Keywords: групова поляризація; фасилітація; групове мислення; соціальна ледачість