Організація профорієнтаційної роботи в системі «школа – ВНЗ» (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Бондаренко О. В. Організація профорієнтаційної роботи в системі «школа – ВНЗ».У статті висвітлено основні аспекти організації профорієнтаційної роботи в системі «школа – ВНЗ». Автором розкрито зміст, методи та форми профорієнтаційної роботи, здійснено аналіз чинників, які впливають на профільний, а згодом і професійний вибір старшокласників.
Keywords: професійна орієнтація; профорієнтаційна робота; професійне самовизначення; вибір професії; система профорієнтації; форми та методи профорієнтаційної роботи