Огляд дисертаційних досліджень з проблем професійної підготовки фахівців готельного господарства (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Кашинська О. Є. Огляд дисертаційних досліджень з проблем професійної підготовки фахівців готельного господарства.У статті здійснено огляд наукових робіт, присвячених проблемам професійної підготовки фахівців для готельного господарства. Аналіз наукового доробку вітчизняних та зарубіжних науковців здійснено задля визначення основних напрямків досліджень; вивчення основних проблем, які виникають у процесі підготовки фахівців для готельного господарства, та ступеня їх розв’язання; встановлення недостатньо досліджених аспектів професійної освіти.
Keywords: дисертаційна робота; професійна підготовка; туризм; сфера гостинностіЯ; готельне господарство; фахівець готельного господарства