Компетентнісний підхід у системі неперервної економічної освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Мадзігон В. В. Компетентнісний підхід у системі неперервної економічної освіти.У статті досліджуються напрями вдосконалення парадигми розвитку національної економічної освіти в контексті інноваційного оновлення її змісту, обґрунтовуються теоретико-методичні засади формування професійних знань майбутніх фахівців економічного профілю в системі неперервної освіти як важливої передумови розбудови економіки знань.
Keywords: освіта; економічна освіта; парадигма; професійна компетентність; фахівці економічного профілю; система знань; інноваційна економіка; неперервна освіта; економіка знань