Семіотичний підхід у професійній підготовці майбутніх учителів музичного мистецтва до вокально-педагогічної діяльності (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Овчаренко Н. А. Семіотичний підхід у професійній підготовці майбутніх учителів музичного мистецтва до вокально-педагогічної діяльності.У статті розглядається актуальна проблема реалізації семіотичного підходу у професійній підготовці майбутніх учителів музичного мистецтва. Здійснено аналіз науково-теоретичного досвіду щодо визначення базових понять дослідження та обґрунтовано теоретичні аспекти семіотичного підходу у професійній підготовці майбутніх учителів музичного мистецтва.
Keywords: семіотика; семіотичний підхід; майбутній учитель музичного мистецтва