Реалізація методики формування готовності майбутніх менеджерів до застосування інформаційних технологій у професійній діяльності (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Пшенична О. С. Реалізація методики формування готовності майбутніх менеджерів до застосування інформаційних технологій у професійній діяльності.У статті розглянута характеристика наскрізної методики формування готовності майбутніх менеджерів до використання інформаційних технологій у професійній діяльності. На основі якісного аналізу процесу підготовки студентів установлено вплив кожного прийому та методу на компоненти готовності майбутніх управлінців, який представлений графічно – у вигляді матриці впливу.
Keywords: методика; метод; методичний прийом; інформаційні технології; готовність; компоненти готовності; матриця впливу