Оптимізація викладання вищої математики в сучасних умовах (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Рибалко А. П. Оптимізація викладання вищої математики в сучасних умовах.У статті запропоновано структуру навчального процесу, що дозволить викладачам вищої математики ефективно комбінувати традиційні та інноваційні методи і засоби навчання. Розглянуто особливості впровадження сучасних освітніх технологій з урахуванням специфіки предмета. Визначено шляхи оптимізації навчального процесу, обґрунтовано доцільність застосування відповідних методів у викладацькій практиці.
Keywords: вища школа; викладання вищої математики; інноваційні методи і засоби навчання; інформаційні комп’ютерні технології; пакети прикладних програм