Сутність і структура феномену «інтерпретаційна компетентність студентів педагогічного коледжу» (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Ткачук І. О. Сутність і структура феномену «інтерпретаційна компетентність студентів педагогічного коледжу».У статті розглянуто поняття «інтерпретаційна діяльність», «інтерпретаційна компетентність»; розкрито сутність і структуру феномену «інтерпретаційна компетентність студентів педагогічного коледжу». Визначено, що структура інтерпретаційної компетентності студентів педагогічного коледжу містить аксіологічний, когнітивний, діяльнісно-творчий та рефлексивний складники з певними показниками.
Keywords: інтерпретаційна діяльність; інтерпретаційна компетентність; складники інтерпретаційної компетентності майбутніх учителів