Вплив освітнього середовища на соціалізацію особистості майбутнього вчителя початкових класів та його імідж (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Размолодчикова І. В. Вплив освітнього середовища на соціалізацію особистості майбутнього вчителя початкових класів та його імідж.У статті розглядається проблема впливу культурно-освітнього середовища на соціалізацію особистості майбутнього вчителя. Розглянуто процеси, що відбуваються, та тенденції, що впливають на соціалізацію особистості вчителя. Індивідуальний імідж розуміється як цілісна система, що складається з компонентів, кожний із яких є комплексним об’єднанням елементів знань і вмінь.
Keywords: соціалізація; культура; освіта; вчитель початкових класів