Проведення оцінки цільовою групою своїх потреб щодо здоров’язбереження (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Черевко С. В. Проведення оцінки цільовою групою своїх потреб щодо здоров’язбереження.У статті описано метод оцінки цільовою групою своїх потреб щодо здоров’язбереження, фази проведення оцінки та результати. Доведено доцільність використання зазначеного методу зі студентами як цільовою групою. Акцентується на тому, що запропонований метод оцінки цільовою групою своїх потреб щодо здоров’язбереження носить ретроспективний та прогностичний характер і може використовуватися переважно для аналізу ситуацій з огляду на їх позитивний чи негативний уплив на життя цільової групи та кожного з її членів. Метод оцінки цільовою групою своїх потреб щодо здоров’язбереження дає змогу окреслити як загальну проблему, так і окремі її складники.
Keywords: здоров’язбереження; моніторинг; оцінка; метод оцінки цільовою групою своїх потреб щодо здоров’язбереження; фази; результати