Формування креативної позиції майбутніх учителів хімії та біології у процесі фахової підготовки (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Чувасова Н. О. Формування креативної позиції майбутніх учителів хімії та біології у процесі фахової підготовки.У статті на основі зіставлення, порівняння, узагальнення наукової інформації феноменів «творчість», «креативність», «професійна позиція», «креативна позиція» розглядаються різні підходи до визначення цих понять. Виокремлено креативні якості, чинники, умови та етапи формування креативної позиції майбутніх учителів хімії та біології.
Keywords: креативність; творчість; творчий процес; професійна позиція; креативна позиція