Професійно-педагогічна підготовка майбутнього вчителя початкових класів з фізичної культури (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Андріанов В. Є., Андріанов Т. В. Професійно-педагогічна підготовка майбутнього вчителя початкових класів з фізичної культури.У статті розглянуто питання формування професійно-прикладної фізичної підготовки майбутнього вчителя освітянської галузі, проаналізовано сутність професійно-прикладної фізичної підготовки та розглянуто її структуру в ситуаціях професійної діяльності особистості.
Keywords: професійно-прикладна фізична підготовка; структура; особистість; професійна діяльність