Розвиток компетентностей майбутніх учителів інформатики у процесі навчання лінійної алгебри (Педагогіка вищої та середньої школи, 2014)
Армаш Т. С. Розвиток компетентностей майбутніх учителів інформатики у процесі навчання лінійної алгебри.Розглянуто основні компетентності майбутнього вчителя інформатики та виокремлено ті із них, які формуються під час вивчення лінійної алгебри, у статті виокремлено виробничі функції й уміння студента-інформатика, що формуються під час вивчення лінійної алгебри.
Keywords: учитель інформатики; лінійна алгебра; професійна підготовка; компетентність